Categorieën
archief optredens

Saint Patrick’s Eve

Beschermheilige Saint Patrick, grondlegger van het Christendom in Ierland overleed op 17 maart van het jaar 461. Tot op de dag van vandaag wordt op 17 maart zijn leven groots herdacht in de smaragdgroene kleur van het eiland en is dit feest uitgegroeid tot een uiting van de Ierse nationaliteit. Daar kan de Ierse folk natuurlijk niet bij ontbreken. Vrijdagavond 17 maart 2023 hebben we met onze Ierse folk een bijdrage geleverd aan de jaarlijks terugkerende Saint Patrick’s Eve in Eetcafé Hieriest te Waspik. Een heerlijk up tempo programma van Ierse toppers waar onder het genot van een Iers biertje of een Ierse Whisky van werd genoten.

Categorieën
archief optredens

Kerstconcert Den Bolder

17 december 2022

Kerstconcert afgelopen 17 december was een groot succes. Publiek genoot onder andere van een Kerstverhaal met prachtige muzikale omlijsting en luisterden naar nummers van het koor. Met onze nummers als Christmas the way I remember en Christmas in Killarney droomde het publiek weg in een wereld waar de sneeuw op de heuvels en herinneringen uit kindertijden met alle dierbare mensen om hen heen het Kerstgevoel wederom dit jaar weer terugbracht. Ook het duetnummer Fairytale of New York met een ruziënd stel dat toch ook echt niet zonder elkaar kan en een bewerking van Lord of the Dance waar een mystiek begin van het nummer iedereen gaandeweg meenam naar een spetterend einde van de avond, vielen erg goed in de smaak.

Voor ons een mooi muzikaal einde van het jaar. Op naar een nieuw jaar vol nieuwe prachtige muzikale momenten waar we u hopelijk ook mogen begroeten.

Categorieën
archief optredens

Ierse muziekdag in ’t Schooltje

24 oktober 2021

Wat een gezellige sfeer deze middag in ’t Schooltje in Waspik!

Het hele gebouw was omgetoverd tot een Ierse pub en er was een groot en enthousiast publiek voor deze Iers- Schotse Muziekdag.

foto’s: @ John de Jong

Optreden Grámhara-'t Schooltje4
Jan Boons Grámhara in 't Schooltje
Grámhara in 't Schooltje
Paul Wezenberg Grámhara in 't Schooltje
Adrie Smits Grámhara in 't Schooltje
Jan Snels Grámhara in 't Schooltje
Ank Kievits Grámhara in 't Schooltje

Categorieën
archief optredens

Koffiemolenconcert

Grámhara concert in de molen

Zie hier onze vuurdoop als Grámhara. In de gerestaureerde oude molen bij Wim en Ans Kools mochten we ons eerste optreden verzorgen.

Spannend én leuk en met nog maar een klein repertoire…